Goede doelen

Voor de kerstvakantie hebben we een kerstdiner gehad waarbij we heel veel geld hebben gekregen van alle kinderen en ouders voor 3 goede doelen: voor Jantje Beton €104,70; voor de voedselbank €154,65; voor de
dierenambulance €235,35 . Omdat de dierenambulance het meeste geld had gekregen van iedereen, hadden we hen gevraagd het geld op te halen. Ze zijn hier  29 januari geweest, in hun werkkleding en met de dierenambulance. Ze kregen een mooi gemaakte cheque en het geld uiteraard. Wat waren ze er  blij mee, ze hebben zelfs op hun facebook en bericht geplaatst:

we waren rondom de kerstdagen al enorm verwend door verschillende particulieren en bedrijven. Vanmiddag hebben we nog twee groepen bezocht die een verrassing voor ons hadden.  SBO De Dijk in Druten heeft tijdens het kerstdiner geld ingezameld voor drie goede doelen. Ze spaarden voor ons een bedrag van maar liefst € 235,35! Daarbij kregen we nog prachtige zelfgeknutselde bloemetjes en een tekening.   Wat een feestje! Heel erg bedankt allemaal! 

Het geld van de voedselbank hebben we zelf naar hen gebracht en het geld van Jantje Beton konden we alleen overmaken.

Nogmaals allemaal BEDANKT!